Volg ons op

Onderwerpen

Voorzitster:
Mevr : M.A.H. Robles de Medina

Secretaris:
Mevr S. van den Berg

Manager:
Dhr T. van Buuren

Rek : 4303302

Kvk:
24478690

Cultureel standpunt

‘Cultuur in het algemeen verwijst naar het patroon van menselijke activiteit en de symbolische structuren, die deze activiteiten een zekere betekenis geven.’

Wikipedia

Stichting Anime Nation wil door middel van activiteiten en informatie verstrekking Nederland kennis laten maken met de Aziatische culturen. Dit omhelst zoals hierboven te zien is kennis van het begrip cultuur. Nu is dit een ruime omschrijving, en we zouden graag met U enkele van de gebruikte termen gaan uitdiepen.

Menselijke activiteiten : Mensen staan gelijk aan activiteit. Activiteit is beweging. Cultuur is dus altijd in beweging, aangezien cultuur gevormd wordt door mensen.  Dit zou betekenen dat ons werk wel moeilijk wordt gemaakt. Dat is echter niet zo, omdat cultuur een onderdeel van ons allemaal is.

Symbolische structuren : Symboliek en religie zijn soms niet van elkaar te onderscheiden. Dit betekent echter niet dat het hetzelfde is. Symboliek vindt je ook in het dagelijks doen en laten van mensen : Een handgebaar, een woord,muziek, film, in alles.

 

Als die 2 gegevens worden gecombineerd blijkt dat cultuur een zeer ruim begrip is, en dat het eigenlijk toegankelijk is voor iedereen die dit zoekt. Een hoop mensen weten echter niet waar ze naar moeten zoeken, of waarnaar. Hier kunnen wij hulp bij bieden.

Van muziek uit Korea, normen en waarden uit Japan, creativiteit uit India tot prestatie drang uit China, Alles is te vinden en onderzoeken.

 

En wij kunnen daar bij helpen.

Voor meer informatie, kunt U gebruik maken van het onderstaande contact formulier.

[form contact].

 

 

  User menu  Forgot?
  Registreren
  Upcoming Events
   Bezoekers

   Uniek

   Pagina\'s|Hits |Uniek

   • Afgelopen 24 uur: 0
   • Afgelopen 7 dagen: 0
   • Afgelopen 30 dagen: 0
   • Nu online: 0